Изживейте нашия опит

Ние осигуряваме повече от безупречно проведени конферентни събития и конгреси – ние внасяме високо ниво и стил. Ние влагаме своя дългогодишен опит за реализацията на успешни събития. 
Дни на Ехокардиографията – София 2019

Дни на Ехокардиографията – София 2019


дата: 5 - 6 април 2019 г.
място: х-л Хилтън, София
клиент: Фондация по неинвазивна образна диагностика в кардиологията
За пета поредна година Фондацията по неинвазивна образна диагностика и РГ по неинвазивна образна диагностика имат удоволствието да Ви поканят да вземете участие в научния форум „Дни на ехокардиографията - София 2019“, който ще се проведе в зала „Мусала” на хотел Хилтън, София в периода 5 – 7  април 2019 г.
 
Основната тема на събитието през 2019 г. е „Митрална клапа“. В програмата са включени лекции и клинични случаи, които ще бъдат представени от български и чуждестранни лектори - експерти в областта на неинвазивната диагностика  -  ЕхоКГ, КАТ, ЯМР при деца и възрастни. Очакваме гост лектори от Великобритания, Белгия, Франция, Италия и др., които ще споделят своя опит.
 
Едновременно с научната програма ще бъде организирана изложба на водещи фармацевтични и инструментални фирми.
 
Актуална информация, както и окончателна програма на събитието ще бъде качена в сайта на Фондацията по неинвазивна и образна диагностика www.fcibg.com, както и на: http://www.facebook.com/echocardiographygroup.