Изживейте нашия опит

Ние осигуряваме повече от безупречно проведени конферентни събития и конгреси – ние внасяме високо ниво и стил. Ние влагаме своя дългогодишен опит за реализацията на успешни събития. 
Осми български курс по бифуркации и комплексни коронарни интервенции

Осми български курс по бифуркации и комплексни коронарни интервенции


дата: 25 - 27 януари 2019 г.
място: Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда, гр. София
клиент: Фондация Инвазивна кардиология
Осми български курс по бифуркации и комплексни коронарни интервенции със случаи на живо ще се състои на 25 - 27 януари 2019 г. в Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда.
 
Два ще бъдат основните фокуси в програмата на предстоящия бифуркационен курс: новости при бифуркациите – теория и практика, както и спорната тема за комплексните бифуркации с двустентовата техника.    
 
Осмото издание на курса ще бъде фокусирано и върху активно дискутираната тема за хроничните тотални оклузии. Хроничните тотални оклузии се считат за едни от най-сложните казуси  в съвременната практика на перкутанните коронарни интервенции, наричани последната бариера в интервенционалната кардиология. Рисковете и ползите при перкутанните коронарни интервенции на хроничните тотални оклузии, а също и ролята им при лечението, продължават да бъдат широко дебатирани.      
 
И тази година, според традицията, в програмата на форума участват именити чуждестранни експерти. В  осмото издание на курса ще се включат следните почетни лектори и гости: Yves Louvard, Goran Stankovic, Robert Gil, George Sianos, Kambis Mashayekhi, Carlos Colett, Gianluca Rigatelli, Imad Sheiban, Ioannis Iakovou, Guy Heyndrickx, Manuel Pan.        
 
Специализанти по кардиология отново ще имат уникалната възможност да се включат в случаи на живо, под ръководството на изтъкнати чуждестранни специалисти.
За трета поредна година програмата ще включва сесия с интересни клинични случаи, като най-интересният случай ще бъде оценен от комисия от чуждестранни гост-лектори и награден.