Изживейте нашия опит

Ние осигуряваме повече от безупречно проведени конферентни събития и конгреси – ние внасяме високо ниво и стил. Ние влагаме своя дългогодишен опит за реализацията на успешни събития. 
Девети български курс по бифуркации и комплексни коронарни интервенции

Девети български курс по бифуркации и комплексни коронарни интервенции


дата: 24 - 26 януари 2020 г.
място: Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда, София
клиент: Фондация Инвазивна кардиология
              
                                                                             

От името на Организационния комитет имаме удоволствието да Ви поканим на Девети български курс по бифуркации и комплексни коронарни интервенции със случаи на живо, който ще се състои на 24 - 26 януари 2020 г., в Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда.
Деветото издание на курса ще бъде фокусирано върху комплексните коронарни интервенции при високо-рисковите пациенти без други опции за лечение, бифуркациите и други комплексни лезии, тъй като бифуркациите са сериозно застъпени при този тип лезии.       
Специализанти по кардиология отново ще имат уникалната възможност да се включат в случаи на живо, под ръководството на изтъкнати чуждестранни специалисти.
За четвърта поредна година програмата ще включва сесия с интересни клинични случаи, като най-интересният случай ще бъде оценен от комисия от чуждестранни гост-лектори и награден.  
Всяка година делегати от 10 националности се включват в събитието. Участниците в курса са около 120 души. Официален език на курса е английският език.
Достъпът до курса е свободен – не се изискват такси правоучастие. Необходима е само предварителна регистрация.
 
Ще ви очакваме!