Изживейте нашия опит

Ние осигуряваме повече от безупречно проведени конферентни събития и конгреси – ние внасяме високо ниво и стил. Ние влагаме своя дългогодишен опит за реализацията на успешни събития. 
Дни на eхокардиографията - София 2020 и Курс по Доплер ехокардиография с проф. Н. Пандиан

Дни на eхокардиографията - София 2020 и Курс по Доплер ехокардиография с проф. Н. Пандиан


дата: 3 - 5 април 2020 г. / отложено за 10 - 12 юли 2020 г. /
място: х-л Хилтън, София
клиент: Фондация по неинвазивна образна диагностика в кардиологията

 

10 - 12 юли 2020 г. - нови дати за провеждане на Дни на Ехокардиографията – София 2020 г.
 

Във връзка с актуалната ситуация и разпространението на COVID – 19 в България, Дни на Ехокардиографията – София 2020 г. се отлага, като новите дати за провеждане на събитието са 10 -12 юли 2020 г.

В случай, че настъпят други промени, ще Ви информираме своевременно.

 
                                                                              

Фондацията по неинвазивна образна диагностика има удоволствието да ви покани да вземете участие в научния форум „Дни на ехокардиографията - София 2020“, който ще се проведе в зала „Мусала” на хотел Хилтън, София в периода 3 – 5  април 2020 г.
Основната тема на събитието през 2020 г. е  приложението на новите неинвазивни методики за оценка на миокардната дефорация в реалната клинична практика.
Очакваме гост лектори от Белгия, Франция, Великобритания, Италия, Норвегия, които ще споделят с вас своят опит  в областта на  2D и 3D миокардни деформации.
И тази година събитието ще бъде съвместна изява на ЕАCVI и Фондацията по неинвазивна образна диагностика в кардиологията, която обявява награда за образователен грант за най – добре представил се млад  кардиолог,  както и много други награди за презентирани клинични случаи.
В шестото издание на събитието ще бъде включен и полудневен курс по Доплерова ехокардиография с проф. Натеса Пандиан.  Проф.  Пандиан е  професор по медицина в Университета Тафтс, Бостън, САЩ. Курсът на проф. Пандиан ще бъде посветен на доплер ехокардиографията и ще представи на участниците новостите и специфичните техники използвани при доплерова оценка на сърцето.