Изживейте нашия опит

Ние осигуряваме повече от безупречно проведени конферентни събития и конгреси – ние внасяме високо ниво и стил. Ние влагаме своя дългогодишен опит за реализацията на успешни събития. 
Международната годишна конференция Приобщаващо образование 2019 – „Социално емоционално учене“

Международната годишна конференция Приобщаващо образование 2019 – „Социално емоционално учене“


дата: 5 - 6 октомври 2019 г.
място: хотел Феста Виа Понтика, Поморие
клиент: Център за приобщаващо образование
                                  
                                                                                                                   
Международната годишна конференция Приобщаващо образование 2019 – „Социално емоционално учене“ ще се проведе на 5 и 6 октомври 2019 г. в гр. Поморие с подкрепата на Фондация „Америка за България“ и Фондации VELUX.  
За седми пореден път ще се проведе форумът, който обединява на едно място специалисти, експерти и практици от всички сфери на приобщаващото образование, за да обменят идеи и да споделят опит, приложим за техните колеги.
Фокусът на тазгодишната конференция е социално емоционалното учене (SEL) като системен подход за развитие на социално-емоционални умения на учениците. Фокусирайки се изцяло върху STEM компонента (STEM e акроним от първите букви на английските думи за наука (science), технология (technology), инженерство (engineering) и математика (maths), забравяме SEL компонента, без който натрупаните знания остават неизползваеми. Събитието ще акцентира на търсенето на пресечна точка между академичните и социалните умения, което е постоянен процес на изследване на потребностите на децата във всеки един етап от развитието им.
Освен представяне на международния опит по темата, конференцията ще предостави възможност за дискусии, паралелни уъркшопи, обмяна на опит и контакти между участниците.