Изживейте нашия опит

Ние осигуряваме повече от безупречно проведени конферентни събития и конгреси – ние внасяме високо ниво и стил. Ние влагаме своя дългогодишен опит за реализацията на успешни събития. 
9 ¾ Български курс по бифуркации и комплексни коронарни интервенции

9 ¾ Български курс по бифуркации и комплексни коронарни интервенции


дата: 23 - 24 януари 2021 г.
място: Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда, София
клиент: Фондация Инвазивна кардиология

                                                                               
                                
9 ¾ Български курс по бифуркации и комплексни коронарни интервенции ще се проведе на 23 и 24 януари 2021 г. в Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда, София.

Поредността на курса, която е избрана за събитието през 2021 г., отразява желанието на организаторите и домакините събитието да запази честването на 10-тата си годишнина за по-светли времена и празникът да бъде споделен с всички на живо.

Поради развиващата се пандемия от COVID-19 9 ¾ Български курс по бифуркации и комплексни коронарни интервенции ще се проведе като хибридно събитие.

Такса правоучастие не се заплаща.

Според традицията курсът ще предложи обзорна лекция върху новостите при лечението на бифуркационните лезии през последната година, както и презентация върху приложението им в практиката. 

Фокусът на програмата на курса през 2021 г. ще бъде базиран върху задълбоченото изследване на ролята на  компютърната томография при болест на коронарната артерия.