Изживейте нашия опит

Ние осигуряваме повече от безупречно проведени конферентни събития и конгреси – ние внасяме високо ниво и стил. Ние влагаме своя дългогодишен опит за реализацията на успешни събития. 
VI Национален конгрес по кардиостимулация и електрофизиология

VI Национален конгрес по кардиостимулация и електрофизиология


дата: 29-31 октмоври 2021
място: хотел Империал, Пловдив
клиент: Съсловно сдружение по кардиология и електрофизиология в България

Уважаеми колеги,

От името на Организационния комитет и лично от свое име имам удоволствието да Ви поканя на VI-ти Национален конгрес по кардиостимулация и електрофизиология, който ще се проведе в периода 29-31 октомври 2021 г. в хотел Империал, гр. Пловдив.

След предизвикателствата и ограниченията, които пандемията постави пред всички нас, е време да възстановим традицията да се срещаме и да обменяме знания, опит и идеи. Съсловното сдружение по кардиостимулация и електрофизиология в България реши тази година да организира VI-ти Национален конгрес в хибридна форма с присъствие на живо, но и с възможност за участие онлайн. Очакваме, че така ще можем да стимулираме всички, които проявяват интерес да се включат в събитието. 

Научното съдържание ще е фокусирано върху последните новости в областта на лечението на предсърдното мъждене и превенцията на внезапна сърдечна смърт. Специален акцент ще бъде поставен и върху колаборацията на специалистите електрофизиолози с кардиолозите от клиничната практика и специалистите по инвазивна кардиология. По традиция предвиждаме съвместни научни сесии с дружества, с които ССКЕБ е в много тясна колаборация и партнира чудесно. 
 
Програмата ще съдържа и практически насочени сесии, които да дадат широк поглед върху редица детайли от диагностиката и лечението на ритъмните и проводните нарушения. Ще бъдат представени и оригинални научни разработки на колективи от страната и чужбина.

За пръв път ще предложим и съвместна сесия с Европейската Асоциация по Аритмии, в която ще се включи и Президентът на тази организация – Prof. C. Leclerq.

Водещи фармацевтични компании и представители от областта на инвазивната електрофизиология и кардиостимулация ще имат възможността да демонстрират най-новите си постижения на специализирана изложба, която ще съпътства конгреса – както на място така и онлайн.

Вашето активно участие ще допринесе за ползотворен и стойностен форум – арена за обменна знания, опит и новаторски идеи.

Ще Ви очакваме!
С уважение,
Д-р Васил Трайков, д.м. Председател на ССКЕБ