Изживейте нашия опит

Ние осигуряваме повече от безупречно проведени конферентни събития и конгреси – ние внасяме високо ниво и стил. Ние влагаме своя дългогодишен опит за реализацията на успешни събития. 
VII Български курс по коронарна физиология и физиология на некоронарните съдове

VII Български курс по коронарна физиология и физиология на некоронарните съдове


дата: 16 - 17 ноември 2019 г.
място: хотел Рила, к.к. Боровец
клиент: Българско дружество по интервенционална кардиология
              
                                                                           
Уважаеми колеги,
 
От името на Организационния комитет, имаме удоволствието да Ви поканим да участвате в VII-и Български курс по коронарна физиология и физиология на некоронарните съдове, който ще се състои на 16 - 17 ноември в х-л Рила, к.к. Боровец.
 
С развитието на интервенционалната кардиология, радиология и неврология, както и на ендоваскуларната съдова хирургия, все по-актуален става въпросът за необходимостта от катетърни интервенции в повече от една съдова зона на пациента. Тези интервенции понякога се извършват едномоментно или в рамките на едно болнично пролежаване. Време е този подход да бъде основан научно и да се излезе от казуистиката.
Затова, тази година основна тема на курса ще бъде: „Едновременни катетърни интервенции в повече от една съдова зона – защо, кога и как?“
 
Както винаги досега, курсът ще обхване широк кръг дискутабилни въпроси в областта на коронарната и некоронарна анатомия и физиология.
 
В седмото издание на курса са включени и клинични случаи на живо, които ще бъдат излъчени от Аджибадем Сити Клиник Токуда Хоспитал.
 
Лектори на форума ще бъдат водещи български и европейски експерти в областта на инвазивната кардиология, неврологията, ангиологията, съдовата хирургия и физиологията.
 
Участвайки в курса, Вие ще имате възможност да се запознаете с новостите в областта, обменяйки идеи с лектори и колеги.
 
Програмата на курса включва и съпътстваща изложба на фармацевтични и инструментални фирми на 16 - 17 ноември в х-л Рила, к.к. Боровец.
 
Надяваме се и този път курсът да продължи традицията на свободна дискусия и обмяна на мнения от всички участници
 
Курсът ще се проведе под егидата на Българско дружество по интервенционална кардиология.
 
Искрено се надяваме, че ще приемете поканата ни за участие в курса.   
  
Очакваме Ви!
 
Проф. Пламен Гацов
Председател на Организационния комитет
 
Д-р Валери Гелев
Председател на Българското дружество по интервенционална кардиология