Изживейте нашия опит

Ние осигуряваме повече от безупречно проведени конферентни събития и конгреси – ние внасяме високо ниво и стил. Ние влагаме своя дългогодишен опит за реализацията на успешни събития. 
Годишна асамблея на Европейската федерация на консултантските асоциации /EFCA/

Годишна асамблея на Европейската федерация на консултантските асоциации /EFCA/


дата: 2 - 4 юни 2016 г.
място: София Хотел Балкан
клиент: Българската асоциация на архитектите и инженерите – консултанти
Благодарим за чудесното сътрудничество, за невероятно спокойната и приятна атмосфера по време на нашите мероприятия, дължаща се изключително на вашия професионализъм.
Виктория Янчова, Българска асоциация на архитектите и инженерите консултанти - БААИК

 
На 2 – 4 Юни 2016 г. България бе домакин на Годишната асамблея на Европейската федерация на консултантските асоциации /EFCA/ и съпътстващата я международна конференция на тема “Оптимизиране на потенциалните ползи от европейските стратегически инвестиции. Нови възможности за бизнес в България и Балканския регион”.
Организатор на събитието беше Българската асоциация на архитектите и инженерите – консултанти /БААИК/, представител на EFCA и FIDIC за България от 2001 г. с подкрепата на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България /КРИБ/.
Конференцията събра над 150 представители на водещи консултантски фирми в областта на строителството от всички европейски страни.
В рамките на форума бяха включени и тематични дискусионни Кръгли маси, в които всяка българска компания имаше възможността да осъществи контакт с потенциални европейски партньори.