Изживейте нашия опит

Ние осигуряваме повече от безупречно проведени конферентни събития и конгреси – ние внасяме високо ниво и стил. Ние влагаме своя дългогодишен опит за реализацията на успешни събития. 
Дни на eхокардиографията - София 2017

Дни на eхокардиографията - София 2017


дата: 31 март - 1 април 2017 г.
място: хотел Хилтън, гр. София
клиент: Фондация по неинвазивна образна диагностика в кардиологията
През 2017 г. за трета поредна година се проведе научният форум Дни на ехокардиографията - София 2017. Събитието се състоя в зала „Мусала” на хотел Хилтън в периода 31 март - 1 април 2017 г.
Тази година основната тема на форума бе Кардиомиопатии. В програмата бяха включени лекции и клинични случаи, които бяха представени от български и чуждестранни лектори-експерти в областта на неинвазивната диагностика – ЕхоКГ, КАТ , ЯМР и други нови образни методики, приложими при диагностиката на кардиомиопатиите при деца и възрастни.
Участниците имаха възможността да се запознаят с последните постижения в областта на лечението и поведението при пациентите с вродени и придобити кардиомиопатии.
Присъстваха гост-лектори от Великобритания, Германия, Франция, Португалия и други страни.
Програмата беше съпроводена със специална сесия с презентации на редица клинични случаи от реалната практика. И тази година събитието беше съвместна изява на ЕАCVI и Фондацията по неинвазивна образна диагностика в кардиологията.

Great meeting and great organization!
Dr. Giovanni Di Salvo, Royal Brompton & Harefield Hospitals Specialist Care, United Kingdom

Excelent scientific level, nice atmosphere!
Prof. Dr. Nuno Cardim, Cardiology Department, Hospital da Luz, Portugal

Благодаря и за отличната организация на Дни на Ехокардиографията София 2017.
Д-р Станислав Петранов, Началник Отделение по Кардиология - МБАЛ Бургас