Изживейте нашия опит

Ние осигуряваме повече от безупречно проведени конферентни събития и конгреси – ние внасяме високо ниво и стил. Ние влагаме своя дългогодишен опит за реализацията на успешни събития. 
Дни на eхокардиографията - София 2018

Дни на eхокардиографията - София 2018


дата: 23 - 24 март 2018 г.
място: хотел Хилтън, гр. София
клиент: Фондация по неинвазивна образна диагностика в кардиологията
За четвърта поредна година РГ по неинвазивна образна диагностика организира научния форум „Дни на ехокардиографията - София 2018“ в периода 23 – 24  март 2018 г. в хотел Хилтън, гр. София
 
Основната тема на събитието беше оценка на диастолната функция в клиничната практика. В програмата бяха включени лекции и клинични случаи, представени от български и чуждестранни лектори - експерти в областта на неинвазивната диагностика  -  ЕхоКГ, КАТ, ЯМР при деца и възрастни.
Пристигнаха гост лектори от Италия, Швеция и др. страни, които споделиха своят опит.
 
Програмата беше съпроводена със специална сесия с презентации  на редица клинични случаи от реалната практика. И тази година събитието беше съвместна  изява на ЕАCVI и Фондацията по неинвазивна образна диагностика в кардиологията, които предоставиха награда за образователен грант на най – добре представил се млад  кардиолог.

Искам да Ви благодаря за прекрасното събитие, на което присъствах в София. За мен беше изключително полезно и поучително! Поздравления за прекрасно свършената работа!
 
Калина Ганева, УМБАЛ "Св. Марина", Варна