Изживейте нашия опит

Ние осигуряваме повече от безупречно проведени конферентни събития и конгреси – ние внасяме високо ниво и стил. Ние влагаме своя дългогодишен опит за реализацията на успешни събития. 
Регионална среща на Bosch 2019

Регионална среща на Bosch 2019


дата: 9 - 11 април 2019 г.
място: хотел Хилтън, гр. София
клиент: Роберт Бош България

Организиране на фирмена среща

Фирмените срещи са предизвикателни за организаторите на събития, особено когато става дума за международна компания. От една страна – имат сериозна и напрегната програма и често си поставят важни цели. От друга – срещите са добър повод за сплотяване на екипа, за обмени на идеи и културни различия, а и за забавление.
 
За организаторите на събития има няколко важни момента, които могат да превърнат всяка среща в успех.
 
ЗАДАНИЕ
Представителството на Бош в България беше домакин на годишна фирмена среща за Източна Европа. Предизвикателство за организацията й представляваше динамичната програма, която налагаше често пренареждане на залите за работни групи. Освен това, българският екип искаше да представи София по малко по-нестандартен начин на своите колеги. От своя страна, всяка делегация пристигаше в различно време и носеше разнообразни подаръци, които трябваше да бъдат събрани, съхранени и в края на срещата – окомплектовани индивидуално за всеки участник.
 
ДОБРА КОМУНИКАЦИЯ
За щастие, всички тези предизвикателства бяха предварително и достатъчно навреме обсъдени с нашия клиент, което ни даде възможност да съставим план за тяхното преодоляване.

БРЕЙНСТОРМИНГ
Екипът ни проведе няколко такива срещи, някои от тях – съвместно с клиентите, за да разработи детайлно организацията на събитието.

КООРДИНАЦИЯ НА ЕКИПА
След добре съставения план, всеки член на екипа трябва да получи конкретни задачи. Между екипа е необходима перфектна координация.
Изготвихме строен график на пренареждането на залите, който съгласувахме с хотела, и един от нас следеше внимателно за неговото изпълнение.
При пристигане всеки участник получи поздравителна картичка с няколко архитектурни елемента от сгради в центъра на София, които трябваше да заснеме по време на обиколката на София и да представи снимките на специално жури. За най-добре справилите се имаше награди.
Направихме издържана организация на транспортиране, получаване, складиране и комплектуване на подаръци от името на шест делегации, така че всяка делегация да получи комплект с подаръци от другите делегации без такъв от своята.

ОБРАТНА ВРЪЗКА
Особено важно е да имаме обратна връзка от участниците в събитието, което ни помага да коригираме допуснати грешки или да затвърдим добри практики.
В случая - България се представи като оригинален и гостоприемен домакин, а срещата създаде незабравими спомени у участниците.