Изживейте нашия опит

Ние осигуряваме повече от безупречно проведени конферентни събития и конгреси – ние внасяме високо ниво и стил. Ние влагаме своя дългогодишен опит за реализацията на успешни събития. 
Седми български курс по бифуркации и комплексни коронарни интервенции

Седми български курс по бифуркации и комплексни коронарни интервенции


дата: 19 - 21 януари 2018 г.
място: Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда, гр. София
клиент: Фондация Инвазивна кардиология
Седмият български курс по бифуркации и комплексни коронарни интервенции със случаи на живо се състоя на 19 - 21 януари 2018 г. в Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда.
Както всяка година, така и тази, курсът предложи програма с висока научна стойност, като акцентира върху обучителния аспект и едновременно с това се фокусира върху актуалните тенденции в областта. Програмата включваше широк спектър от сесии, свързани с бифуркации и комплексни коронарни интервенции, обхващащи най-важните и спорни акценти в тази сфера.  
Гост-лектори бяха авторитетни експерти в областта от страната и чужбина, които споделиха своите иновационни открития и опит.
Това издание на курса беше посветено на IVUS диагностиката. В програмата бяха включени презентации и анализи на случаи по темата, представени от известни чуждестранни експерти в областта.
ВВС 2018 продължи традицията като отново беше организирана практическа сесия за млади интервенционални кардиолози, които се включиха в случаи на живо под ръководството на изтъкнати чуждестранни специалисти.

Thanks a lot for everything. I enjoyed the meeting and your exquisite hospitality as usually.

Geanluca Rigatelli, Santa Maria della Misericordia Hospital, Rovigo, Italy