Изживейте нашия опит

Ние осигуряваме повече от безупречно проведени конферентни събития и конгреси – ние внасяме високо ниво и стил. Ние влагаме своя дългогодишен опит за реализацията на успешни събития. 
Симпозиум Варна-Ехо 8

Симпозиум Варна-Ехо 8


дата: 6 - 8 октомври 2017 г.
място: хотел Интернационал, к.к. Златни пясъци, Варна
клиент: Сдружение на специалистите по ехокардиография „ВАРНАЕХО”
Форумът беше организиран от Сдружение на специалистите по ехокардиография „ВАРНАЕХО” със съдействието на Дружеството на Кардиолозите в България и Медицински Университет – Варна.
Това събитие има вече 16-годишна история и по традиция събира над 200 кардиолози от страната с интерес в  образната диагностика на сърдечните заболявания.
Гост-лектори винаги са изявени специалисти от Европа. Представят се и най-изявените български специалисти в областта на образната диагностика на сърдечно-съдовите заболявания.
Основна тема на форума тази година беше КЛАПНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ НА СЪРЦЕТО.
Едновременно с научната програма се състоя изложба на водещи фармацевтични и инструментални фирми.

Искам да ви благодаря за организацията на Варнаехо 8. Успешното приключване на най-старото ехокардиографско събитие у нас не би било възможно без вашите усилия и без перфектната организация на конференцията. Това бе оценено и от всички участници - с избор на място, с безпроблемното протичане на конференцията във всеки един аспект.
Надявам се и в бъдеще да имаме още поводи за съместна работа. 

Доц. д-р Йото Йотов
Председател на Организационния комитет на симпозиума