Изживейте нашия опит

Ние осигуряваме повече от безупречно проведени конферентни събития и конгреси – ние внасяме високо ниво и стил. Ние влагаме своя дългогодишен опит за реализацията на успешни събития. 
IV‐ти Национален конгрес по кардиостимулация и електрофизиология

IV‐ти Национален конгрес по кардиостимулация и електрофизиология


дата: 29 септември – 1 октомври 2017 г.
място: х-л Рамада, гр. София
клиент: Съсловно сдружение по кардиостимулация и електрофизиология в България
Конгресът обхвана най‐актуалните теми в инвазивната електрофизиология и кардиостимулацията, давайки възможност на експерти в областта да покажат и споделят новите диагностични и терапевтични стратегии. Фокусът на конгреса тази година бъше върху новите терапевтични стратегии при предсърдно мъждене, както и върху проблемите на камерните тахиартмии и внезапната сърдечна смърт. Бяха представени и новости от областта на кардиостимулацията и сърдечната ресинхронизираща терапия.
За постигането на тези цели, и имайки предвид огромния научен материал за лечението на сърдечната недостатъчност и предотвратяването на внезапната смърт, научната програма беше насочена към всички специалисти, които в различни етапи са свързани с диагностиката и терапията на пациенти с аритмия.
През последните десет години стана ясно, че все повече пациенти с аритмия и сърдечна недостатъчност биват проследявани от клинични кардиолози и общопрактикуващи лекари.
Именно това породи необходимостта от съвместна дискусия върху резултатите от новите и вече утвърдените терапевтични стратегии в електрофизиологията и терапията с имплантируеми електронни устройства.
По тези причини конгресът привлече както специалисти в областта на електрофизиологията и електрокардиостимулацията, така и общи кардиолози.
Лектори на конгреса бяха български експерти в областта, както и изявени гости от чужбина.
Водещи фармацевтични фирми и компании от областта на инвазивната електрофизиология и кардиостимулация демонстрираха най‐новите достижения в областта на специализирана изложба, която съпътстваше конгреса.

Благодаря за оценката Ви и за отличната  организация от ваша страна, без която нашите усилия биха били напразни!
 
Д-р Милен Предовски, УМБАЛ Аджибадем Сити Клиник - Кардиологичен център