Изживейте нашия опит

Ние осигуряваме повече от безупречно проведени конферентни събития и конгреси – ние внасяме високо ниво и стил. Ние влагаме своя дългогодишен опит за реализацията на успешни събития. 
IX Национален конгрес по интервенционална кардиология

IX Национален конгрес по интервенционална кардиология


дата: 17 ‐ 20 октомври 2019 г.
място: РИУ Правец Ризорт
клиент: Българско дружество по интервенционална кардиология
IX‐ят Национален конгрес по интервенционална кардиология се проведе в периода 17 ‐ 20 октомври 2019 г. в РИУ Правец Ризорт, като организатор бе Българското дружество по интервенционална кардиология.
Националният конгрес по интервенционална кардиология е събитие, което се провежда на всеки две години. Това е форум, който събира именити Европейски експерти в областта на интервенционалната кардиология като лектори и оператори и около 350 участници: специалисти по инвазивна кардиология, както и кардиолози от клиничната практика от България и съседни държави.
Интензивната програма на конгреса включи четири дни на разгорещени пленарни сесии, предавания на живо, съвместна сесия с Дружеството на кардиолозите в България, Съсловно сдружение по кардиостимулация и електрофизиология, Българско дружество по кардиохирургия, интервеционални кардиолози педиатри, т.н.
Програмата на конгреса през 2019 г. се фокусира върху най-съвременните и спорни теми в интервенционалната кардиология, разглеждани от именити български и чуждестранни експерти в областта, предавания на живо на операции от катетаризационни лаборатории в България и чужбина, дискусии върху презентации на интересни случаи, сесии, посветени на усложнения, собствен опит, т.н.    

СНИМКИ ОТ КОНГРЕСА

I would like to thank you for your wonderful work. My entire trip was smooth and very enjoyable all due to your exquisite planning.
You were a wonderful host and compliments to your team for doing such a wonderful job.

Prof. Ravi Nair, Cleveland Clinic, USA

Беше един много добре организиран конгрес, от който научих много. И се радвам ако съм успяла да допренеса с нещо за високото ниво на конгреса.
Д-р Зорница Шоманова, University of Münster
 
Благодаря Ви за перфектната организация и пълната подкрепа към нас, като изложители, по време на IX­тия Национален конгрес по интервенционална кардиология!
Анастасия Кацарова, “Феромед 97” ЕООД