Изживейте нашия опит

Ние осигуряваме повече от безупречно проведени конферентни събития и конгреси – ние внасяме високо ниво и стил. Ние влагаме своя дългогодишен опит за реализацията на успешни събития. 
VIII-ми Национален конгрес по интервенционална кардиология

VIII-ми Национален конгрес по интервенционална кардиология


дата: 9 ‐ 12 ноември 2017 г.
място: Гранд хотел Пловдив, гр. Пловдив
клиент: Българското дружество по интервенционална кардиология
Организатор на VIIIмия Национален конгрес по интервенционална кардиология, който се проведе в периода 9  12 ноември 2017 г. в Гранд хотел Пловдив, гр. Пловдив, е Българското дружество по интервенционална кардиология. Както всяка година, така и тази, той се организира под егидата на Дружеството на кардиолозите в България.

Програмата на конгреса беше посветена на последните постижения в областта на диагностиката и интервенционалното лечение на сърдечносъдовите заболявания. Бяха представени случаи на живо и лекции на водещи български и чуждестранни експерти в областта на инвазивната кардиология.

По време на конгреса беше организирана богата специализирана изложба, на която се представиха лидери в производството на медикаменти, консумативи и медицинска апаратура.


Над 300 участници от страната и чужбина посетиха конгреса.

Бих искала да изкажа най-искреното си възхищение от екипа ви и цялостната организация на отминалото вече събитие на БДИК.

Казвам го не само от гледната точка на човек, получил тотално и професионално съдействие от вас за извършване на дейността, с която бях ангажирана, но и като човек, който се занимава с организация на събития!

Продължавайте с този дух и любов да си вършите работата! Вдъхновяващи сте!!!

Виолета Йорданова
Пюър Комюникейшън
 
I would like to thank you once again for your hospitality in Plovdiv.
Congratulations on the excellent organization and top job.

Deiti Prvulovic
Croatia
 
Thank you for all the wonderful arrangements you made for the Congress. It could not have been successful otherwise.

Narayanswami Sreeram
Germany