Изживейте нашия опит

Ние осигуряваме повече от безупречно проведени конферентни събития и конгреси – ние внасяме високо ниво и стил. Ние влагаме своя дългогодишен опит за реализацията на успешни събития. 
IX Национален конгрес по интервенционална кардиология

IX Национален конгрес по интервенционална кардиология


дата: 17 ‐ 20 октомври 2019 г.
място: РИУ Правец Ризорт
клиент: Българско дружество по интервенционална кардиология

Организатор на IX‐ти Национален конгрес по интервенционална кардиология, който ще се проведе в периода 17 ‐ 20 октомври 2019 г. в РИУ Правец Ризорт е Българското дружество по интервенционална кардиология.
Националният конгрес по интервенционална кардиология е събитие, което се провежда на всеки две години. Това е форум, който събира именити Европейски експерти в областта на интервенционалната кардиология като лектори и оператори и около 350 участници: специалисти по инвазивна кардиология, както и кардиолози от клиничната практика от България и съседни държави.
Интензивната програма на конгреса включва четири дни на разгорещени пленарни сесии, предавания на живо, съвместна сесия с Дружеството на кардиолозите в България, Съсловно сдружение по кардиостимулация и електрофизиология, Българско дружество по кардиохирургия, интервеционални кардиолози педиатри, т.н.
Програмата на конгреса през 2019 г. ще се фокусира върху най-съвременните и спорни теми в интервенционалната кардиология, разглеждани от именити български и чуждестранни експерти в областта, предавания на живо на операции от катетаризационни лаборатории в България и чужбина, дискусии върху презентации на интересни случаи, сесии, посветени на усложнения, собствен опит, т.н.      
Традиционно националният конгрес по интервенционална кардиология бива съпътстван от богата индустриална изложба с научна цел. Изложбата е съществена част, допълваща научната цел на конгреса и предоставяща  възможност на участниците да получат най-актуална и компетентна информация за нововъведенията в индустрията.